Sou a: Dinamització Econòmica / Agenda / Jornada REC.O - Un món creatiu II

Jornada REC.O - Un món creatiu II

La jornada sobre el món de la moda, art, i la creativitat, serà conduïda pel periodista de La Vanguardia Víctor Amela, i comptarà com a convidat d’excepció amb David Ymbernon.
Quan 07/11/2014
de 18:00 a 20:00
On Museu de la Pell d'Igualada (Edifici Cal Boyer)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

La jornada sobre el món de la moda, art, i la creativitat, serà conduïda pel periodista de La Vanguardia Víctor Amela, i comptarà com a convidat d’excepció amb David Ymbernon (artista visual que treballa amb diferents mitjans. Mostra per primera vegada la seva obra en públic als quatre anys. Posseït pel color taronja, cursa estudis de pintura a l'Escola d'Arts i Oficis de Tàrrega. Exposa regularment en galeries d'art, museus i altres espais d’art. Ha realitzat nombroses accions i muntatges escènics. Ha estat premiat en diferents ocasions. Participa en festivals internacionals i d'altres esdeveniments artístics amb diverses disciplines).

La jornada també comptarà amb deu ponents que exposaran els seus projectes a partir de 20 diapositives, amb la particularitat de què només disposen de 20 segons per explicar cadascuna: BET Barcelona (Articles del pell fets a mà); Crea.tu (Eina creativa basada en formes geomètriques); Motorartgarage (Art i disseny per als bojos del motor); Chocolate y Aguamarina (Confecció de barrets, joieria tèxtil, tocats, brodats,...Alta costura); Modular.cat (Moda inclusiva per a persones amb discapacitat o altres problemes de salut); Titi Kohle (Joies amb suports poc propis de la joieria) ; Tstil (Complements fets amb reciclatge de pneumàtics i cambres de rodes); La Bambolina (Cafeteria amb ambients de jocs relaxats); Popetty (Col·lecció de roba per infants); Eficook ( App per conèixer els aliments que té l’usuari al rebost de casa seva).

NO T’HO POTS PERDRE!

Inscripcions gratuïta a través de l’enllaç  http://goo.gl/forms/1NFLa4zeik  o  a través del portal www.tex4future.net

 

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/280/2013, de 6 de novembre”.

 

  • Compartir