Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / El Museu de la Pell d’Igualada obre les seves portes per la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

El Museu de la Pell d’Igualada obre les seves portes per la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

30-10-2019

Amb motiu de la IV Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, el Museu de la Pell obrirà les seves portes del 2 al 10 de novembre per donar a conèixer tots els seus espais permanents: l'antiga adoberia de Cal Granotes i les diferents sales de l'edifici de Cal Boyer: L'Home i l'aigua, L'ofici d'adober i Un univers de Pell.

Coincidint amb aquest esdeveniment i en el context de la programació cultural del Rec.020 Experimental Stores, el museu farà un seguit de visites guiades a Cal Granotes els dies 6, 7, 8 i 9 de novembre a les 11  h. La visita guiada, d'una hora de durada, serà gratuïta i s'hi explicarà l'ofici artesanal de l'adob de la pell tal com es feia en una antiga adoberia del S. XVIII, amb una posada en escena museogràfica que transporta a la Igualada preindustrial.

Diumenge dia 3 de novembre, a les 11.30 h, el Museu també oferirà la visita guiada habitual, de primer diumenge de mes, que s’inicia a Cal Boyer, per conèixer el món de la pell i de les adoberies.

  • Compartir