Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / El Museu de la Pell dedica la Setmana de la Ciència a explicar la neteja de les aigües residuals de les adoberies

El Museu de la Pell dedica la Setmana de la Ciència a explicar la neteja de les aigües residuals de les adoberies

05-11-2019

Un any més el Museu de la Pell d’Igualada se suma a la celebració de la Setmana de la Ciència, i ho fa el dia 10 de novembre amb una activitat doble que repetirà en el mateix format el següent diumenge, dia 17. El programa s’iniciarà a les 11 h, al Museu, amb una conferència a càrrec de l’adober Miquel Vila en què explicarà d'on prové l'aigua que bevem o que utilitza la indústria, i com funciona una depuradora d’aigües residuals que provenen del tractament dels cuirs que fa la indústria igualadina. Després de la xerrada es farà una visita a la Depuradora dels Blanquers, planta pionera a Europa en el tractament d’aigües residuals. La durada total de l’activitat és de dues hores. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a través telèfon 938046752.
Aquesta activitat està organitzada pel Museu de la Pell-Ajuntament d’Igualada, Igualadina de Depuració i Recuperació SL, i Leather Cluster Barcelona en col·laboració amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. La Setmana de la Ciència se celebra des de fa més de 20 anys, impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb l’objectiu d’apropar a la ciutadana l’esperit científic i els resultats de les recerques que es fan en els àmbits més diversos de la ciència i de la tècnica.

  • Compartir