Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / Gestiona amb eficàcia el teu comerç

Gestiona amb eficàcia el teu comerç

El taller s'adreça a propietaris, responsables d’establiments comercials i qualsevol empresari o professional que vulguin fer el seu negoci més competitiu.
10-11-2014

La Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada i la Diputació de Barcelona, proposa un taller orientat a oferir idees, pautes i recomanacions de quins són els factors interns i externs que cal transformar per a garantir un millor resultat en un negoci. S'hi explicarà quines són les actituds del “bon empresari/a” en el comerç i s'ajudarà els petits empresaris a modificar i transformar la manera de veure el negoci que gestionen perquè en puguin treure el màxim resultat. Aquest taller  permetrà obtenir el Pla de Creixement del Negoci.

El taller s'adreça a propietaris, responsables d’establiments comercials i qualsevol empresari o professional que vulguin fer el seu negoci més competitiu. Està limitat a 30 places, és gratuït i se celebrarà a Ig-nova Empresa (Av. Mestre Muntaner, 86) els propers 12 i 14 de novembre, de 14:30h a 16:30h.

Es pot demanar més informació al telèfon 93 805 04 09.

Descarregar programa de la jornada

  • Compartir