Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / La nova edició del programa Enfeina't permetrà contractar 7 persones durant 12 mesos

La nova edició del programa Enfeina't permetrà contractar 7 persones durant 12 mesos

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut una subvenció de 195.845,79 euros del programa ENFEINA'T, que permetrà realitzar 7 contractes de 12 mesos a persones en desocupació de llarga durada. En aquesta edició, el projecte s'adreçarà al sector de manteniment urbà i al de manteniment i reparació d'instal·lacions i habitatges.
21-12-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut una subvenció de 195.845,79 euros en el marc del programa ENFEINA'T, que permetrà realitzar 7 contractes de 12 mesos a persones en desocupació de llarga durada. En aquesta edició, el projecte s'adreçarà al sector de manteniment urbà i al de manteniment i reparació d'instal·lacions i habitatges.

ENFEINA'T és un programa d'experienciació laboral, que ofereix un contracte laboral temporal a persones en desocupació de llarga durada. A més, les persones contractades compten amb un acompanyament per part d'una persona técnica que els hi ofereix suport i assessorament durant la contractació laboral i per al posterior retorn al mercat laboral.

L'objectiu d'aquest programa és que les persones contractades puguin millorar les seves competències per afavorir la seva inserció laboral, adquirint experiència laboral i a través d'un acompanyament individualitzat.

Les persones interessades a participar d'aquest programa poden demanar més informació a Ig-Nova Ocupació, al carrer Lleida 78,  al telèfon 93 805 57 10 o bé enviar un correu electrònic a ignovaocupacio@aj-igualada.net

La regidoria de Qualitat Urbana, a més, preveu instal•lar properament noves càmeres de control d’accés en diferents carrers

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre.

logo_ministeriSEPE

  • Compartir