Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / Onzena edició de l’ Igualada Slow Shopping

Onzena edició de l’ Igualada Slow Shopping

30-10-2019

Un any més, coincidint amb una nova edició del Rec.0, les botigues i restaurants d’Igualada faran promoció dels seus establiments i dels productes i serveis que comercialitzen entre les persones que visitin la ciutat durant els quatre dies de l’esdeveniment, del 6 al 9 de novembre.

L’Igualada Slow Shopping és una iniciativa que es va iniciar l’any 2014, promoguda per l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants de la ciutat, oberta a tots els comerços i restaurants d’Igualada. El seu objectiu és promocionar Igualada com a capital comercial i ciutat d’esdeveniments on es pot passejar, comprar i gaudir de moltes i variades activitats per a tots els públics.

L’Igualada Slow Shopping fomenta la compra conscient, responsable i tranquil·la, allunyada de les cues i les aglomeracions; una manera diferent de gaudir del comerç local, un comerç amb garanties que ofereix assessorament personalitzat a càrrec d’experts professionals.

Els establiments que vulguin participar a l’Igualada Slow Shopping poden recollir els vinils identificatius a l’Oficina del Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada a partir del dijous 31 d’octubre.

Per complementar aquesta iniciativa de promoció, i tal i com s’ha fet en les darreres edicions del Rec.0, també s’organitzarà una nova edició del Made.igd slowshopping, una iniciativa d’Igualada Comerç. El dissabte 9 de novembre una representació de comerços locals s’instal·larà al poliesportiu de la Divina Pastora totalment integrats en el circuit del Rec.0, amb l’objectiu de comercialitzar els seus productes i donar a conèixer la varietat i qualitat comercial de la ciutat. 

  • Compartir
Pertany a: