Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / Propostes dolces en els nous tallers de l’Aula de Cuina del mercat de la Masuca

Propostes dolces en els nous tallers de l’Aula de Cuina del mercat de la Masuca

28-10-2019

El Mercat de la Masuca proposa nous tallers de cuina. Després de la sessió dedicada als panellets, que va tenir lloc el 24 d’octubre, ara hi ha tres propostes més dedicades en aquest cas a la pastisseria nadalenca, programades amb la col·laboració de dos reputats mestres pastissers de casa nostra. Així, el 7 de novembre s’organitza un taller d’elaboració de galetes de Nadal i el 28 de novembre la proposta és aprendre a fer tortell de Reis i coca de Nadal. Ambdós tallers aniran a càrrec d’Amadeu Fitó. Finalment, el 12 de desembre, Josep Maria Altarriba, ensenyarà a fer torrons de diferents gustos i varietats.

Tots els tallers es fan a les 17,30 h i són gratuïts, però és imprescindible fer una inscripció prèvia per correu electrònic (comerc@aj-igualada.net) o telefònicament, al 938031950 ext.4400, ja que l’aforament màxim és de 15 assistents. 

Paral·lelament, se segueixen organitzant els tallers de cuina infantil a càrrec de Cookyfop’s en col·laboració amb la Ludoteca del mercat i s’han programat sis sessions durant els mesos de novembre i desembre :

-        Fem croissants de pasta fullada amb Nutella (8 de novembre, 17.30 h)

-        Fem una pizza (9 de novembre, 11 h)

-        Fem una broqueta de truita de patates (22 de novembre, 17.30 h)

-        Fem un brownie (23 de novembre,11 h)

-        Fem cupcakes nadalenques de fondant (20 de desembre ,17.30 h)

-        Fem galetes de mantega per a l’arbre de Nadal (21 de desembre, 11 h)

Els tallers infantils també són gratuïts i no és necessària inscripció prèvia, només cal presentar-se a la ludoteca del mercat una estona abans de l’hora d’inici.

Aquests tallers estan organitzats pel Servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de botiguers del mercat de la Masuca.

  • Compartir