Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / Sessió informativa de l'FP dual a Alemanya

Sessió informativa de l'FP dual a Alemanya

El projecte CATAZUBI 2015 pretén facilitar el pont sociocultural per joves catalans que vulguin realitzar FP dual a Alemanya.
09-03-2015

El proper dimecres, 11 de març, a les 17h, la sala d’actes de l’edifici Ig-Nova Empresa acollirà una sessió informativa a càrrec de Bridge for Mobility sobre la Formació Professional Dual alemanya, que combinarà l’aprenentatge pràctic en empreses i els estudis en instituts, i sobre com participar en el programa de mobilitat laboral juvenil remunerat CATAZUBI 2015.

Bridge for Mobility és un programa que impulsa l'FP Dual a Alemanya i, en conveni amb l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, fa difusió d’aquest projecte a diverses poblacions catalanes. Tàrrega, Reus i Mataró són les altres ciutats on tindran llocs les sessions.

Aquesta sessió sobre mobilitat laboral europea s’adreça a persones de 18 a 27 anys en situació d’atur, de nacionalitat europea i que disposin d’un nivell educatiu de graduat en ESO. El projecte CATAZUBI 2015 pretén facilitar el pont sociocultural per joves catalans que vulguin realitzar FP dual a Alemanya.

Les persones interessades a rebre més informació poden inscriure’s a la sessió informativa gratuïta a través del següent e-mail: igualada@b4m.cat

  • Compartir