Sou a: Dinamització Econòmica / Notícies / Taller virtual “Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC”

Taller virtual “Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC”

07-12-2020

L’Ajuntament d’Igualada organitza el Taller en línia gratuït “Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC”, el proper dia 10 de desembre a les 17 h.

L'objectiu d’aquesta sessió és donar a conèixer la creixent demanda de nous professionals per part d'empreses i explicar els camps amb més futur en un context de transformació digital de la nostra societat.

La sessió inclou l’activitat “l'Experiència Alicia”, un joc ludificat en què els participants poden descobrir en primera persona l'evolució que ha experimentat el sector digital al llarg dels anys i com la societat s'ha anat adaptant ràpidament a les noves tecnologies. A més, de la mà de Stephanie Marko, fundadora i CEO de The Stikets, també es presentarà aquest cas d'èxit de professionals del sector, en què la tecnologia ha contribuït a potenciar o crear una empresa o projecte emprenedor.

La sessió serà conduïda per membres de la Comissió de Gènere del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Hi participaran la ponent Conxi Pérez, co-fundadora i consellera delegada de In Movement!, i professora associada IQS-Executive Education, i les coordinadores Karina Gibert,  Secretària i cofundadora del centre de recerca en ciència intel·ligent de dades i Intel·ligència Artificial (IDEAI), i Assumpta Rocosa, consultora de Govern de la Dada al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest taller està impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l' Ajuntament d'Igualada amb la col·laboració de donesCOEINF, i és la primera acció del projecte Barcelona Digital Talent que es desenvolupa a la capital de l’Anoia. A través de diferents accions de sensibilització i captació al territori, aquesta iniciativa té l’objectiu de generar interès a persones en edat laboral, aturades o en cerca activa d’ocupació, que mai s’havien plantejat el sector TIC com a oportunitat per obtenir una feina de qualitat i estable. D’aquesta manera, a més d’oferir noves possibilitats d’ocupació, s’incrementarà el nombre de professionals empoderats i capacitats digitalment per satisfer les necessitats de les empreses del sector tecnològic a Igualada.

Les inscripcions al curs ja estan obertes i es poden tramitar AQUÍ.

  • Compartir