Sou a: Ensenyament i Universitats / Agenda

Agenda

Preinscripció escolar

Xerrada informativa sobre la preinscripció escolar

Preinscripció escolar - Llegir Més

Xerrada: Amenaces i riscos en l'ús d'internet i les xarxes socials

Xerrada informativa sobre les amenaces i riscos de ciberseguretat i sobre els elements de descobriment i control de la xarxa: reputació digital, ajustaments de dispositius i navegadors, instal·lacions i ús d'eines de control parental, iniciació al control de xarxes socials (instagram, Facebook...) i gestió de conflictes a les xarxes. Xerrada inclosa en el programa "aprenent a educar", impulsat des de l'Ajuntament d'Igualada amb la participació de les AMPA adherides. Destinataris: la xerrada és exclusivament per a pares i mares amb fills/es de 3 a 12 anys.

Xerrada: Amenaces i riscos en l'ús d'internet i les xarxes socials - Llegir Més

Xerrada: El viatge de Primària a Secundaria

Xerrada informativa sobre eines i recursos per poder acompañar els vostres fills/es en l'inici de la secundària, repassem els canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives, per facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició. Xerrada inclosa en el programa "aprenent a educar", impulsat des de l'Ajuntament d'Igualada amb la participació de les AMPA adherides. Destinataris: famílies que tenen fills/es a 5è i 6è de primària.

Xerrada: El viatge de Primària a Secundaria - Llegir Més

Educació360: més i millors oportunitats per a tothom

Educació360 vol que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l'educació i els aprenentatges entre els temps lectiu i el no lectiu per a que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

Educació360: més i millors oportunitats per a tothom - Llegir Més

Aprenent a educar "Educar sense cridar"

Com podem ajudar als nostres fills i filles a aprendre a actuar amb llibertat i responsabilitat?

Aprenent a educar "Educar sense cridar" - Llegir Més

XERRADA INFORMATIVA P3

Xerrada informativa adreçada a famílies amb infants nascuts el 2017, que el curs vinent hauran de per P3.

XERRADA INFORMATIVA P3 - Llegir Més

Aprenent a educar "Educar en la diversitat"

Educar en la diversitat, per què és important que el meu fill/a convisqui amb la diversitat? A càrrec del sociòleg Jordi Collet.

Aprenent a educar "Educar en la diversitat" - Llegir Més

ANUL·LADA - Xerrada informativa preinscripció escolar

Xerrada informativa sobre la preinscipció escolar a càrrec de la inspectora d'ensenyament la sra. Núria Sala i la regidora d'ensenyament la sra. Marisa Vila. Adreçat a les famílies amb infants nascuts el 2017 (que hauran de fer P3) i nois i noies nascuts el 2008 (que faran 1r d'ESO).

ANUL·LADA - Xerrada informativa preinscripció escolar - Llegir Més

  • Compartir