Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / 500 visitants al nou Campus Universitari

500 visitants al nou Campus Universitari

El passat dissabte, 27 de setembre, es va celebrar una matinal de portes obertes al nou Campus Universitari d’Igualada, al Pla de la Massa.
30-09-2014

El passat dissabte, 27 de setembre, es va celebrar una matinal de portes obertes al nou Campus Universitari d’Igualada, al Pla de la Massa. Al llarg d’aquesta jornada es van acostar a les instal·lacions universitàries unes cinc-centes persones de totes les edats, que van poder visitar l’edifici i conèixer, de la mà de professors de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada i d’investigadors de la Càtedra A3 d’Innovació de la Pell, el Tèxtil i la Moda, els estudis i els treballs que s’hi duen a terme.

Els visitants, que van recórrer el Campus en diferents grups guiats, van mostrar-se especialment interessats en l’àrea de laboratoris i en les investigacions que s’hi fan, enfocades a millorar la competitivitat dels sectors industrials capdavanters a Igualada i l’Anoia, com ara la pell de qualitat, el tèxtil o el paper.

El Campus Universitari d’Igualada va ser inaugurat el 18 de setembre, amb la presència, entre altres autoritats, del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el president del Consorci de l’Escola Tècnica d’Igualada (CETI) i director general d’Universitats, Lluís Jofre, i el secretari d’Universitats, Antoni Castellà.

  • Compartir