Sou a: Ensenyament i Universitats / Programa AIRE

Programa AIRE

El programa AIRE és un recull d'activitats i recursos educatius adreçat a les escoles i instituts del municipi; es tracta de posar a l'abast dels centres educatius els múltiples recursos que podem oferir per ampliar les oportunitats d'aprenentatge dels alumnes.

Igualada com a ciutat educadora ofereix des de fa anys una programació d'activitats adreçades als centres educatius que és el resultat del treball transversal entre diferents regidories, serveis educatius, empreses i entitats del nostre entorn. Gràcies a l'esforç i a l' interès de tots aquests agents podem oferir-vos un ventall d'activitats que tenen com a objectiu ressaltar les potencialitats que té la nostra ciutat i aconseguir una oferta que es basi en la qualitat de les propostes educatives. 

L'AIRE és una guia d'activitats i recursos destinats a tot l'alumnat dels centres educatius d'Igualada; les activitats es realitzen en horari lectiu, dins o fora dels centres educatius en funció del tipus d'activitat.

Aquest curs us oferim més de 200 propostes repartides en 13 blocs temàtics que us ajudaran a complementar el currículum educatiu de l'alumnat.

Accedeix al Catàleg d'activitats d'enguany

Ver las imágenes de origenPer a qualsevol dubte : aire@aj-igualada.net

  • Compartir