Sou a: Esports / Notícies / 20.000 persones a l'Esport i Natura

20.000 persones a l'Esport i Natura

Un dels moments culminants ha estat l’arrencada de la caminada popular que ha congregat a més de 300 inscrits i que ha recorregut part de la futura Anella Verda d’Igualada.
13-10-2014

El Festival Esport i Natura que s’ha celebrat a Igualada aquest cap de setmana ha tancat la seva primera edició a la capital de l’Anoia amb un còmput de més 20.000 persones que han gaudit de les activitats familiars programades (rocòdroms, tirolines, inflables, tallers, escola de bike trial i de push trial, exhibicions, etc.) i la participació d’unes 2.000 persones a la resta d’activitats esportives (Four Factors, Marathon Cup, BTT experience, Ciclocròs i Caminada Popular, entre d’altres).

Avui diumenge al matí s’ha celebrat l’esperada primera edició de la Four Factors, una cursa contra els elements (aigua, foc, aire i terra) en la qual hi han participant un miler de persones que han completat un recorregut de 6 km que combinava trams de pista de terra, amb pujades i baixades lliscants, basses d’aigua i fang, mànegues d’aigua a pressió, boira i cortines de foc gràcies a la pólvora dels diables Mal Llamp d’Igualada.

Passejada per la futura Anella Verda · Un altre dels moments culminants d’avui diumenge al matí ha estat l’arrencada de la caminada popular que ha congregat a més de 300 inscrits i que ha recorregut part de la futura Anella Verda d’Igualada. La Caminada Popular “Temps d’Aventura” ha servit per inaugurar el nou tram per a vianants i bicicletes de la carretera de les Maioles, recentment condicionat.

Per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la valoració és molt positiva i assegura que la primera edició del Festival Esport i Natura, “ha estat un èxit i ha vingut gent d’arreu de Catalunya”. Castells també ha remarcat que la inauguració de l’Anella Verda s’emmarca en l’objectiu de que Igualada “sigui una ciutat amable, agradable, vinculada amb l’esport i la natura i que sigui pol d’atracció de visitants d’arreu” perquè “a Igualada cada cap de setmana hi passen coses”. Castells assegura que malgrat que cal fer una valoració acurada, “tenim la sensació que consolidarem el Festival Esport i Natura Igualada com un esdeveniment més de la ciutat”.

  • Compartir