Sou a: Esports / Notícies / Igualada rep el pla d'autoprotecció de la Cursa Popular

Igualada rep el pla d'autoprotecció de la Cursa Popular

La Diputació de Barcelona, a través dels Serveis d'Esports, ha lliurat a l'Ajuntament d'Igualada el pla d'autoprotecció de la Cursa Popular de la capital de l'Anoia.
10-12-2014

La Diputació de Barcelona, a través dels Serveis d'Esports, ha lliurat a l'Ajuntament d'Igualada el pla d'autoprotecció de la Cursa Popular de la capital de l'Anoia.

La Cursa Popular d'Igualada comprèn dues curses amb recorreguts diferents. A la Cursa A prenen part els corredors a partir de la categoria benjamí, amb uns 1.800 participants i un recorregut de 5.500 metres. D'altra banda, la Cursa B va dirigida als nens de categoria prebenjamí i inferiors, amb uns 1.600 participants i un recorregut de 1.900 metres.

L'encàrrec ha consistit en la redacció del pla d'autoprotecció d'aquest esdeveniment esportiu, inclòs dins de l'àmbit d'aplicació del Decret 82/2010, de 29 de juny, de la Generalitat de Catalunya pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció.

L'objectiu d'aquest treball és preparar els mitjans humans i tècnics necessaris per fer front a les emergències que puguin esdevenir-se durant el desenvolupament de l'activitat, que se celebra a l'are lliure.

El PAU consta de quatre documents: un per a la identificació de l'activitat, un per preveure els recursos i mitjans disponibles, un manual d'actuació (amb les mesures de resposta necessàries per poder actuar en cas d'emergència) i un d'implatació, manteniment i actualització. El PAU lliurat és una assistència sol·licitada i aprovada dins el marc del Catàleg de serveis de 2014.

(*notícia via Diputació de Barcelona)

  • Compartir
Pertany a: