Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Alumnes del Joan Mercader fan noves tanques per al Saló de la Infància

Alumnes del Joan Mercader fan noves tanques per al Saló de la Infància

Aquesta iniciativa s’emmarcava en el programa municipal Passa Pantalla per a millorar l’èxit escolar, que es duu a terme a la capital de l’Anoia des del curs 2012/2013
04-06-2015

Un grup de vuit alumnes de 3r d’ESO de l’IES Joan Mercader d’Igualada han enllestit la construcció de noves tanques de fusta per al Saló de la Infància, ja que les actuals, amb el temps, s’havien anat deteriorant. D’aquesta manera, els joves han pogut assumir un encàrrec real, que al mateix temps tindrà una utilitat per la ciutat. Aquest dimecres, 3 de juny, el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Joan Requesens, ha assistit al taller i els ha agraït personalment la bona feina que han dut a terme.

Aquesta iniciativa s’emmarcava en el programa municipal Passa Pantalla, impulsat pels departaments d’Ensenyament i Universitats, de Joventut i d’Acció Social de l’Ajuntament, d’acord amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest és un programa transversal per a millorar l’èxit escolar, que es duu a terme a la capital de l’Anoia des del curs 2012/2013. La finalitat és contribuir a l’adaptació d’aquells alumnes que, tot i haver tingut suport i atencions específiques als seus instituts, necessiten una adaptació curricular diferenciada per tal de motivar-los i que avancin en el sistema educatiu, orientant-los també cap al futur món professional i laboral.

  • Compartir