Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Arrenca el programa de joves corresponsals de La Kaserna

Arrenca el programa de joves corresponsals de La Kaserna

En aquest projecte hi participen deu joves de tercer i quart d’ESO, representants de l’Institut Pere Vives i Vich, l’Institut Joan Mercader, l’Escola Anoia i l’Acadèmia Igualada.
20-01-2015

El passat divendres, 16 de gener, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el regidor de Joventut, Joan Requesens, van rebre els nous Corresponsals de la Zona Jove de La Kaserna, per tal d’escoltar les iniciatives i projectes que tenen entre mans i animar-los en la seva tasca d’informadors i dinamitzadors entre els ciutadans joves de la ciutat. Amb aquesta recepció es dóna el tret de sortida a les primeres beques de Corresponsals de la Zona Jove, un projecte que pretén apropar els centres d’ensenyament i els espais juvenils del municipi i, alhora, fomentar la participació ciutadana entre els joves.

La recepció es va dur a terme en un ambient distés que va permetre els nois i noies explicar el seu projecte i dialogar amb l’alcalde i el regidor al voltant de les seves realitats i les inquietuds als centres educatius i a la ciutat. 

En aquest projecte hi participen deu joves de tercer i quart d’ESO, representants de l’Institut Pere Vives i Vich, l’Institut Joan Mercader, l’Escola Anoia i l’Acadèmia Igualada. Tots ells han passat un procés de selecció i, posteriorment, han rebut una formació sobre eines comunicatives, de lideratge i d’elaboració de projectes. A partir d’aquest gener i fins a final de curs, els corresponsals duran a terme als seus centres tasques de difusió de noves propostes i iniciatives adreçades al col·lectiu de joves de la ciutat.

Més informació a igualadajove.cat.

  • Compartir