Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Els Esmolets visiten les escoles

Els Esmolets visiten les escoles

Un any més, aquests coneguts personatges conviden els més petits a participar al Saló de la Infància, que començarà el 27 de desembre.
15-12-2014

Un any més, l’Esmolet i l’Esmoleta, els dos personatges més representatius i estimats del Saló de la Infància d’Igualada, arriben a la ciutat per visitar tos els centres d’educació Infantil i Primària i, d’aquesta manera, poder comunicar a tots els infants la proximitat d’aquest esdeveniment.

Enguany, amb el lema Un Saló sonat! estarà dedicat a la música, un element que acompanya els infants fins i tot ja des d’abans de néixer i que és sempre present a la vida de les persones. No només és un art al qual moltes persones recorren per a omplir la seva vida sinó que també existeixen accions terapèutiques que l’utilitzen. Igualada, a més, ha estat històricament una ciutat amb un estret lligam amb la música i, per això, els organitzadors de la cita confien que enguany els nens i nenes gaudeixin d’uns dies intensos amb moltes activitats i col·laboracions dins d’aquest àmbit: corals infantils, escoles de música, dansa i teatre i grups de percussió, entre altres entitats i associacions ho faran possible.

El departament de Joventut de l’Ajuntament, responsable del Saló de la Infància, ha volgut donar continuïtat un any més a la tendència de dotar-lo d’un eix temàtic didàctic i enriquidor, més enllà de les habituals propostes de jocs i lleure. Tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener al recinte de Cal Carner.

  • Compartir
Pertany a: ,