Sou a: Infància i Joventut / Notícies / L’exposició “Llibre d’artista”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a La Sala

L’exposició “Llibre d’artista”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a La Sala

El divendres 5 de juny l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps es va inaugurar a la Sala municipal d’exposicions “Llibre d’artista” una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2014-2015 per alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta, que es podrà veure fins al proper 21 de juny.
09-06-2015

Aquests treballs, escultures, pintures i dibuixos de diverses tècniques han estat realitzats en els tallers de “Dibuix”, “Projectes guiats d’escultura”, “Escultura: conceptes i tècnica” i Projectes guiats de pintura”, i han desenvolupat un tema comú: el llibre d’artista.

Durant la inauguració, amb una sala que es va fer petita per acollir el nombrós públic assistent, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va felicitar l’alumnat per les obres realitzades, que malgrat la “cotilla” del motiu de treball, el llibre d’artista, cadascú, segons la seva particular sensibilitat i a través de la creativitat, ha portat al seu terreny i ha convertit en peces totalment personals. Seguidament Teresa Riba, la professora encarregada d’aquests tallers, va comentar, amb algunes anècdotes, la gènesi d’aquestes obres, i també l’enriquiment personal que suposa estar al capdavant d’aquests tallers, gràcies a l’intercanvi que es crea entre alumnat i professora i a la bona feina de totes les persones implicades.

 

Des del nostre centre volem felicitar, un cop més, tothom per l’esforç, la dedicació i els bons resultats obtinguts en una mostra que ja és un clàssic de l’Escola Municipal d’Art i de les propostes artístiques i culturals de la ciutat.

  • Compartir