Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Nova edició del Camp de Treball Urbà de La Kaserna

Nova edició del Camp de Treball Urbà de La Kaserna

Durant dues setmanes, del 7 al 15 de juliol, una vintena de joves de 15 i 16 anys han estat fent tasques de neteja i jardineria per tal que, en un futur proper, la zona es pugui recuperar per a diferents usos.
23-07-2014

Un any més, un grup de joves d'Iguala da ha participat en un projecte de servei a la ciutat en el marc del Camp de Treball Urbà que s'organitza des de l’equipament juvenil la Kaserna i el departament de Joventut de l’Ajuntament.

 

Emmarcat en el programa Fes-t'ho jove, en aquesta quarta edició del Camp de Treball s'ha actuat en el recinte de l'antic Hospital d'Igualada, fent un primer arranjament d'una zona enjardinada on hi havia hagut anteriorment l'àrea de drogodependències i el consultori. Durant dues setmanes, del 7 al 15 de juliol, una vintena de joves de 15 i 16 anys han estat fent tasques de neteja i jardineria per tal que, en un futur proper, la zona es pugui recuperar per a diferents usos.

Al llarg del Camp de Treball, que beu de l'enfocament educatiu de l'Aprenentge-Servei, també s'han fet activitats de formació amb encarregats de Parcs i Jardins de la Brigada Municipal i amb l'arquitecte municipal, a banda de visites a altres espais municipals com l'Arxiu Comarcal, el Banc de Queviures i el centre de simulació mèdica 4DHealth. També han desenvolupat diverses activitats de lleure, com ara un dia a Port Aventura, migdies a la piscina del Molí Nou o estones de dinàmiques i jocs.

L'experiència d'enguany, molt ben valorada tant pels familiars com pels joves participants i els seus monitors, dóna ànims a seguir amb aquesta iniciativa que ja ha esdevingut un dels pals de paller de la oferta d'activitats d'estiu del departament municipal de Joventut.

  • Compartir
Pertany a: