Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Nova iniciativa Joves Competents a La Kaserna

Nova iniciativa Joves Competents a La Kaserna

L’objectiu de la iniciativa és ajudar a explorar nous camps als menors de 25 anys que es trobin en recerca de feina.
10-12-2014

El departament de Joventut i el Pla d’Inclusió Social de l’Ajuntament d’Igualada impulsen a partir de l’any 2015 un nou espai a l’equipament juvenil La Kaserna que vol contribuir a la recerca de feina dels joves de la ciutat entre 18 i 25 anys.

Durant la setmana del 19 al 23 de gener de 2015 es farà una entrevista personal a tots els interessats a participar en la iniciativa, per a conèixer en quin punt es troben i quines són les competències de cadascun d’ells. A partir d’aquí s’intentarà acompanyar els joves per a potenciar la seva ocupabilitat i, si s’escau, reorientar-los per a la recerca en altres espais i escenaris que fins ara no hagin contemplat.

Segons explica el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Joan Requesens, la voluntat “és obrir nous horitzons a aquells nois i noies que es puguin trobar estancats en l’arrencada de la seva vida professional i necessitin assessorament i altres punts de vista”. Així doncs, els dimarts 27 de gener, 3 i 10 de febrer es duran a terme sessions grupals de 10 a 12h, on orientadors laborals interactuaran amb joves que es trobin en situacions similars, fet que també permetrà l’intercanvi d’opinions i experiències entre tots ells.

Per a participar en aquesta iniciativa gratuïta, els interessats es poden inscriure adreçant-se a La Kaserna abans del 12 de gener. Es pot consultar més informació a l’espai web www.igualadajove.cat.

 

  • Compartir
Pertany a: