Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Premis de fotografia d'estiu de La Kaserna

Premis de fotografia d'estiu de La Kaserna

Aquest dilluns, 29 de setembre, s’ha celebrat a l’equipament juvenil La Kaserna el lliurament de premis del V Concurs de fotografia del Punt Municipal d’Informació Juvenil, amb presència del regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens.
30-09-2014

Aquest dilluns, 29 de setembre, s’ha celebrat a l’equipament juvenil La Kaserna el lliurament de premis del V Concurs de fotografia del Punt Municipal d’Informació Juvenil, amb presència del regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens. La convocatòria, on hi podien participar joves entre 13 i 30 anys dividits en dues categories, pretenia fer un recull d’imatges captades amb la càmera del mòbil sobre alguna activitat o experiència representativa de l’estiu. Com a novetat, aquest any es va fer servir l’aplicació mòbil Instagram com a plataforma i el nivell de participació ha estat molt alt: es van rebre més de dues-centes fotografies.

Els guanyadors del concurs en la categoria Menors d’Edat amb l’etiqueta #campi_menys18 han estat Alba Terraza, l’usuària @albasum4, primer premi amb la fotografia Pinta els dies de colors i menció honorífica per la qualitat de totes les fotografies presentades, i Roger Mitjans, l’usuari @mitjii. segon premi amb la fotografia Sol brutal.

Els guanyadors del concurs en la categoria Majors d’Edat amb l’etiqueta #campi_mes18 han estat Mariona Miquel, @anoiram17, primer premi amb Llums, i Joan Baliu, @joanbaliu, segon premi amb la fotografia Stay here. També s’ha concedit en la mateixa categoria un accèssit a la usuària @carlirv.

Quant a la Votació Popular, els guanyadors són Mohamed Aslami Essakili, @moha_ae per la categoria #campi_menys18, i Alba Montaño, @alba_chiz, per a la categoria #campi_mes18.

Els guanyadors del primer premi han rebut 150 euros, en efectiu per al major d’edat i en un val per gastar en qualsevol comerç per al menor, els segons 100 euros, i un val per un cap de setmana per a dues persones en règim de pernocta i esmorzar en un alberg de la Xanascat per als guanyadors de la votació popular. Vist l’alt nivell d’aquesta edició, el jurat va creure oportú concedir també un accèssit per a la categoria de majors de 18 anys, valorat en 60 euros.

El jurat va comptar amb la presència d’Aureli Sendra, professor de fotografia de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i Emili Sancha, membre de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI). Tots els membres van coincidir en l’alta qualitat de les fotografies presentades, i la dificultat que això suposa a l’hora de deliberar.

Es poden consultar les fotografies guanyadores així com les de la resta de participants a Instagram i al web de la Kaserna.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir
Pertany a: