Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Pressupost participatiu de Joventut

Pressupost participatiu de Joventut

En aquesta ocasió es van presentar nou propostes de caire molt variat, vuit de les quals van tenir el suport de l’assemblea.
28-10-2014

El passat dissabte, 25 d’octubre, va tenir lloc a l’equipament juvenil la Kaserna d’Igualada una nova assemblea per a l’adjudicació del pressupost participatiu destinat a activitats del 2014-2015. En aquesta ocasió es van presentar nou propostes de caire molt variat, vuit de les quals van tenir el suport de l’assemblea.

El pressupost que sortia a debat tenia una dotació de 9.000 euros que havien de ser destinats a activitats en el període de desembre a juny. L’assemblea en va assignar 8.000 a les activitats presentades.

El funcionament dels pressupostos participatius ja s’ha utilitzat en dues ocasions anteriors per la Setmana Jove dels anys 2013 i 2014, tenint molt bona acollida entre les entitats, col·lectius i joves participants, amb una molt bona acceptació de les activitats desenvolupades.

Desenvolupament dels projectes i participació · En aquesta edició de l’assemblea hi van participar vint-i-cinc joves per a presentar cadascuna de les activitats. L’acte va estar presentat pel regidor de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, el republicà Joan Requesens, que va destacar la importància de la participació i la implicació dels joves en la dinamització de la ciutat.

Els projectes debatuts van tenir un ampli ventall pel que fa a temàtica i a tipologia, arribant a diferents àmbits com el musical, l’artístic o l’esportiu. Es desenvoluparan durant el període per al qual s’obria la convocatòria: al desembre tindrà lloc la primera activitat i s’aniran succeint les altres fins les darreres que es realitzaran el mes de maig. Els detalls de cadascuna d’elles es donaran a conèixer a mesura que es vagin duent a terme.

  • Compartir
Pertany a: ,