Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Programació d’activitats per a joves de La Kaserna

Programació d’activitats per a joves de La Kaserna

Joventut
15-10-2020

Com cada any, la Kaserna ha preparat un seguit d’activitats per a joves d’entre 12 i 30 anys. Aquestes activitats es duen a terme entre setmana i els dissabtes als equipaments juvenils de la Kaserna i  Cal Badia. La programació d’activitats vol oferir espais de relació per al jovent de la ciutat en els que el lleure, la creativitat, la tecnologia, les arts escèniques i  l’esport siguin els protagonistes.

Enguany, la difusió de les activitats s’ha dut a terme de manera telemàtica i les inscripcions es poden realitzar a www.igualadajove.cat. Per tal de garantir que el màxim de joves puguin gaudir de la programació davant de la situació actual, la major part de les activitats són gratuïtes.

Atenent a la situació d’alerta a causa del COVID-19, totes les activitats estan adaptades als protocols vigents i els grups s’han vist reduïts per tal de complir amb les mesures sanitàries i de seguretat  reglamentàries.

Espai deures

Espai deures és un espai d’acompanyament pedagògic per a l’alumnat que necessiti reforç en l’àmbit acadèmic. Aquest reforç es duu a terme a l’equipament jove de la Kaserna i, per tal de poder acollir el màxim nombre d’alumnes possible, s’han diversificat els grups: A, dilluns i dimecres de 17.15 a 18.30 h; B, dilluns i dimecres de 18.45 a 20 h; C, dimarts i dijous de 17.15 a 18.30 h, i D: dimarts i dijous de 18.45 a 20h.

Atenent a la situació d’alerta a causa del COVID-19, l’activitat està adaptada als protocols vigents. La inscripció a l’activitat es fa a través de la web www.igualadajove.cat.

  • Compartir
Pertany a: