Sou a: Infància i Joventut / Notícies / Tot preparat per a l’Estiuet 2015

Tot preparat per a l’Estiuet 2015

El casal d’estiu per a infants de 3 a 12 anys proposarà novament un seguit d’activitats, tallers, sortides i excursions durant les vacances estivals
15-04-2015

Des del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ja s’està treballant en la preparació del tradicional casal d’estiu per als més petits, l’Estiuet 2015. Un projecte que té com a objectiu oferir als infants entre 3 i 12 anys, nascuts entre el 2003 i el 2011, activitats de lleure i aprenentatge i ajuden a la conciliació familiar. Com cada any, la programació estarà farcida d’activitats, com ara tallers, sortides o excursions.

Aquest any, com a novetat, el casal d’estiu es durà a terme en dos centres de forma simultània durant el primer període de funcionament, del 29 de juny al 31 de juliol, a les escoles Dolors Martí i al Garcia Fossas. I, durant el segon període, del 25 d’agost al 4 de setembre, a l’Espai Cívic Centre, com s’ha fet també en les darreres edicions. L’horari del casal també serà el mateix, de 9 a 13h i de 15 a 17h. El preu per setmana serà de 40 euros o de 60 euros si es participa en dues setmanes seguides.

Hi haurà servei de menjador de 13 a 15h i, com ja s’ha fet en les edicions anteriors, s’oferirà  també un servei d’acollida al migdia, on les famílies podran deixar els seus fills a dinar portant l’àpat de casa. D’altra banda, es continua oferint els serveis d’acollida de matí, de 8 a 9h, i de tarda, de 17 a 18h.

El programa de l’Estiuet arribarà a les llars igualadines aquesta setmana i s’hi pot trobar tot el ventall d’activitats d’estiu que ofereix el departament de Joventut i la informació per sol·licitar les beques del Patronat Garcia Fossas per aquelles famílies que reuneixin els requisits.

El dia 18 de maig començaran les inscripcions i es faran al departament de Joventut, a l’equipament juvenil la Kaserna, a la travessia de Sant Jaume,s/n, de 8 a 14h. El primer dia només s’hi podran apuntar els infants d’Igualada.

El full d’inscripció i tota la informació necessària es pot trobar a la mateixa Kaserna o a través d’Internet, als webs www.igualada.cat i www.igualadajove.cat.

 

 

  • Compartir
Pertany a: