Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Bicentenari de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada Banderes gremials i ofici solemne

Bicentenari de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada Banderes gremials i ofici solemne

Oneig de les banderes gremials des del balcó de l’ajuntament. Seguidament ofici solemne en honor a Sant Antoni Abat. Hi haurà la típica benedicció de panets. En acabar, retorn de les banderes al balcó de l’Ajuntament. A les 18.30 h presentació de la restauració de la bandera gran original del 1856.
Quan 17/01/2022
de 10:30 a 13:00
On Plaça de l'Ajuntament d'Igualada
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Oneig de les banderes gremials des del balcó de l’ajuntament. Seguidament anada a ofici solemne en honor a Sant Antoni Abat, amb els trabucaires Els Voladors i la Banda de Música d’Igualada. A l'ofici hi haurà la típica benedicció de panets. Hi participaran cantants del Cor Exaudio i del Cor d’Homes. En acabar, retorn de les banderes al balcó de l’Ajuntament amb El Ball de Bastons d’Igualada. A les 18.30 h presentació de la restauració de la bandera gran original del 1856 exposada al vestíbul de l’ajuntament juntament amb la bandera petita original. Preu: gratuït amb reserva. L’organització es reserva el dret de requerir reserva prèvia si les mesures del PROCICAT així ho determinessin. Ho organitza: Antic Gremi de Traginers d'Igualada.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir