Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Visita guiada a Cal Granotes una adoberia del segle XVIII, al barri del Rec

Visita guiada a Cal Granotes una adoberia del segle XVIII, al barri del Rec

Quan 04/07/2021
de 11:30 a 13:00
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Com cada primer diumenge de mes, el Museu convida a conèixer, a través d’una visita guiada i gratuïta, l’antiga adoberia de Cal Granotes. Després es podrà visitar la resta de sales del Museu de forma lliure.

Durant la visita caldrà seguir les mesures sanitàries d’higiene, d’ús de mascareta i distància de seguretat interpersonal. Aquesta activitat es produirà sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

Cal Granotes, antiga adoberia del Pla del Cornet, que data del segle XVIII, està situada a pocs metres de Cal Boyer, seu central del Museu, i a frec del Rec, canal medieval que abastia les fàbriques de la zona. Dins de l’edifici es viu la posada en escena de l’ofici artesanal de l’adob de la pell.

Esperem que aquest diumenge no us perdeu una visita a un patrimoni industrial tan singular, passat i present d’un ofici encara viu a Igualada. Us hi esperem!

% Visita 1r. diumenge, gener 2018

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir