Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Exposició Cadàver exquisit: Desconstrucció del Gernika // El gravat amb imaginació. Del 17 de juny al 4 de juliol

Exposició Cadàver exquisit: Desconstrucció del Gernika // El gravat amb imaginació. Del 17 de juny al 4 de juliol

Cadàver exquisit: Desconstrucció del Gernika // El gravat amb imaginació (obra realitzada amb temps de restriccions per la COVID-19) Exposicions de l'alumnat de l'Escola Oberta de LaGaspar. Els tallers de fotografia i gravat presenten una exposició de treballs marcats per les restriccions de la pandèmia, on la imaginació i l'astúcia han jugat un bon paper. Preu: Gratuït. Organitza: Departament de Promoció Cultural i LaGaspar, escola municipal d’art i disseny.
Quan 17/06/2021
de 18:00 a 20:00
On Sala d'Exposicions Municipal / La Sala
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Cadàver exquisit: Desconstrucció del Gernika // El gravat amb imaginació (obra realitzada amb temps de restriccions per la COVID-19) Exposicions de l'alumnat de l'Escola Oberta de LaGaspar. Els tallers de fotografia i gravat presenten una exposició  de treballs marcats per les restriccions de la pandèmia, on la imaginació i l'astúcia han jugat un bon paper. Preu: Gratuït. Organitza: Departament de Promoció Cultural i LaGaspar, escola municipal d’art i disseny. Del 17 de juny al 4 de juliol.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir