Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Exposició del Bicentenari de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada (1822-2022)

Exposició del Bicentenari de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada (1822-2022)

Dissabte 15 de gener, inauguració a les 19h. Fins al 30 de gener. L’exposició mostra els dos-cents anys d’història de l’entitat a partir de fotografies, audiovisuals i altres elements exposats. Preu: gratuït. L’organització es reserva el dret de requerir reserva prèvia si les mesures del PROCICAT així ho determinessin. Ho organitza: Antic Gremi de Traginers d'Igualada. Hi col·laboren, Ajuntament d’Igualada i Generalitat de Catalunya
Quan 15/01/2022
de 19:00 a 20:00
On Sala Municipal d'Exposicions
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Dissabte 15 de gener, inauguració a les 19h. Fins al 30 de gener. L’exposició mostra els dos-cents anys d’història de l’entitat a partir de fotografies, audiovisuals i altres elements exposats. Preu: gratuït. L’organització es reserva el dret de requerir reserva prèvia si les mesures del PROCICAT així ho determinessin. Ho organitza: Antic Gremi de Traginers d'Igualada. Hi col·laboren, Ajuntament d’Igualada i Generalitat de Catalunya.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir