Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Festa Major 2019. Acte Institucional. Homenatge a Carlos Miguel Solà

Festa Major 2019. Acte Institucional. Homenatge a Carlos Miguel Solà

Durant la dècada dels cinquanta i seixanta va participar en més d’una trentena de pel·lícules com Los ladrones somos gente honrada, o El otro árbol de Guernica. Fou també actor de teatre, revista, cantant, lletrista, compositor i retratista. –Va viure 21 anys a Mèxic fins que va tornar a Igualada l’any 1991. Miquel Solà i Ferrés, de nom artístic Carlos Miguel Solà, acompanyat pel periodista Albert Caballé recordaran la seva trajectòria.
Quan 22/08/2019
de 18:30 a 20:00
On Saló de sessions de l'Ajuntament d'Igualada
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Durant la dècada dels cinquanta i seixanta va participar en més d’una trentena de pel·lícules com Los ladrones somos gente honrada, o El otro árbol de Guernica. Fou també actor de teatre, revista, cantant, compositor i retratista. –Va viure 21 anys a Mèxic fins que va tornar a Igualada l’any 1991. Miquel Solà i Ferrés, de nom artístic Carlos Miguel Solà, acompanyat pel periodista Albert Caballé recordaran la seva trajectòria.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir