Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Agenda / Visita guiada a l’exposició Patternalism i taller Rapport Familiar

Visita guiada a l’exposició Patternalism i taller Rapport Familiar

Quan 04/07/2021
de 11:00 a 11:00
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Diumenge 4 de juliol a les 11 h la Patrícia Carreño Picón presenta la seva exposició a través d’una visita guiada i a les 12 h es portarà a terme un taller de Rapport Familiar.

Activitat gratuïta i aforament limitat.

El visitant s’endinsarà en l’univers íntim de l’artista i compartirà el camí de superació d’un trastorn d’ansietat amb la plasmació d’una sèrie de dibuixos que mostren el resultat d’una cerca de patrons de comportament conscient, en substitució de patrons de comportament automatitzats: aquells que hem heretat i hem fet propis.

Els dibuixos van ser estampats a Tinda Europa, empresa d’estampació igualadina, i posteriorment intervinguts amb encoixinat per l’artista Cecília González, dotant a les peces de volum i textura.

El taller Rapport Familiar es realitzarà a partir de fotografies de la família, aprenent a fer un rapport, que és la unitat mínima de repetició d’un estampat. Potser aquest patró de repetició parlarà de costums i valors que ens arriben a través de les generacions?

Caldrà que els participants portin diverses fotocòpies de fotografies de la seva família, tant poden ser individuals com de grup.

El taller és gratuït i a partir de 18 anys. Cal reserva prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir