Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / ‘Ànimes’, d’Antonio Lorente, a la Sala Municipal d’Exposicions

‘Ànimes’, d’Antonio Lorente, a la Sala Municipal d’Exposicions

L’autor és el guanyador del Premi Ciutat d’Igualada d’Art Digital Jaume Graells 2019
15-07-2020

La Sala Municipal d’Exposicions acull, fins al 26 de juliol, la mostra ‘Ànimes’, d’Antonio Lorente, Premi Ciutat d’Igualada d’Art Digital Jaume Graells 2019. Les il·lustracions i pintures d'Antonio Lorente es mouen entre el surrealisme i l'art pop contemporani. Les seves belles criatures cobren vida emparades en diferents situacions que són dividides en diferents sèries. Éssers imaginaris conviuen amb superherois i personatges famosos embolicats en un excel·lent imaginari que acompanya cada obra. Els seus personatges són summament expressius i desborden tendresa, bellesa i misteri, sobretot emparats en uns preciosos ulls grans i plens de vida. També hi ha lloc per a l'humor i la sensualitat, que fan de cada obra una història única.

Lorente és il·lustrador i creatiu digital, amb una àmplia trajectòria a l'esquena en els camps de la il·lustració i el disseny. Va néixer a Almeria (Espanya) el 1987 i va fixar la seva residència acadèmica en ciutats com Porto, Londres i Roma, que el van influir en el seu esdevenir artístic i van dotar els seus treballs d'una característica aura.

Des que es va llicenciar a la Facultat de Belles Arts de València l'any 2010, la seva presència en mostres col·lectives i individuals ha estat constant. El seu treball ha estat exposat a la Biblioteca Nacional d'Espanya, a la galeria Tower 47 i 291Est de Londres i Roma, respectivament, fins arribar a ciutats com París, Las Vegas, Mèxic D.F o Nova York.

Aquesta exposició és organitzada per Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i Ceina.

  • Compartir
Pertany a: