Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Aquest diumenge, visita guiada i gratuïta a Cal Granotes

Aquest diumenge, visita guiada i gratuïta a Cal Granotes

Museu de la Pell
31-08-2020

Com cada primer diumenge de mes, el 6 de setembre a 2/4 de 12 del migdia, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia convida a visitar l'adoberia de Cal Granotes. Per garantir la seguretat i el confort dels visitants es faran dos torns de visites en grups de màxim 10 persones. La primera visita tindrà lloc a les 11.30 h i la segona a les 12.30 h, i per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia trucant al telèfon 938046752.
Durant la visita caldrà seguir les mesures sanitàries d'higiene, d’ús de mascareta i distància de seguretat interpersonal. Aquesta activitat es durà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permetin.
Cal Granotes, antiga adoberia del Pla del Cornet, que data del segle XVIII, està situada a pocs metres de Cal Boyer, seu central del Museu, i a frec del Rec, canal medieval que abastia les fàbriques de la zona. Dins del edifici es viu la posada en escena de l'ofici artesanal de l'adob de la pell, i la visita ens transporta a la Igualada preindustrial a través d'un ofici encara viu la ciutat.

  • Compartir