Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Guanyadors del 3r Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada

Guanyadors del 3r Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada

El concurs té com a objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat coincidint amb l’arribada de milers de visitants amb motiu de la Mostra
17-04-2015
Guanyadors del 3r Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada

Gelou

La ferreteria Gelou ha estat triada com a comerç vencedor en el tercer Concurs d’Aparadors Comercials de La Mostra, convocat per l’Ajuntament d’Igualada que té com a objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat coincidint amb la celebració d’aquest esdeveniment, que atreu milers de visitants.

Gràcies a un aparador inspirat en el teatre i les històries infantils, l’establiment de la Soledat s’ha endut un premi de 500 euros. El jurat del concurs ha valorat l’originalitat i la creativitat dels seus aparadors així com la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació al tema del concurs. Gelou es dedica des de l’any 2008 a la venda de ferreteria i objectes de la llar.

El segon premi ha estat per la botiga de calçat infantil Moskids, situat al carrer Nou i dedicat a la venda de calçat infantil. La sabateria s’ha emportat 300 euros amb un aparador en què les sabates i el calçat esportiu es converteixen en els protagonistes de l’espectacle.

Finalment, el tercer premi ha estat per la Carnisseria Piqué, situada al carrer Sant Magí i dedicada a la cansaladeria i la xarcuteria des de 1962. Aquest establiment s’ha inspirat en una publicació d’Instagram relacionada amb la Mostra i els seus elements gràfics. Gràcies al premi, la carnisseria podrà gravar una falca publicitària a Ràdio Igualada per promocionar el seu establiment.

En aquesta ocasió, el jurat del concurs ha estat format per Ester Comenge, dissenyadora i professora de l’Escola d’Art Gaspar Camps, Marta Viscarro, dissenyadora i representant de Disseny=Igualada, Isabel Esteve, de l’àrea creativa i de disseny de Sita Murt, Josep Maria Mestres, tècnic de l’Oficina d’Atenció Empresarial de l’Ajuntament d’Igualada i Montserrat Oliva, representant del Grup Xarxa Igualada.

En aquesta edició del concurs hi ha participat 49 comerços que mostraran els seus aparadors decorats durant els dies de la fira. Els comerços participants han estat  Texpi, Torrents Arquitectes, La Guspira, El Cullerot, TrencatClosques, Brodadets, Pèl i Ploma, Abacus, Cistelleria Farrés, La Botigueta, La Bona Espardenya, Gelou, Toni Guix Perruquer, Shana, Marroquineria Franquesa, Joieria Llucià, Petits, Moskids, Portofino, Base Pedraforca, Natur House, Sara Castells Joiera, El Perfum, 7 Colores, Magatzems Faro, Moda Íntima Glòria, La Fou, Llegim Llibreria, Floristeria Zínia, Òpal, Caro Cuore, Asfalt, La Couture Creative, Textura, PS31, Pesca Salada Filomena, Monetti, Crom, Opcinatura, Creacions Claramunt, Cal Gaspar, Hidramar Natura, Viatges Eurocar, Brands, Celler Figueres, Soria Natural, De Mà en Mà i Cosmon.

Des de l’organització del concurs es valora l’esforç que han posat tots els participants per confeccionar la decoració dels diferents aparadors i la seva contribució a l’ambientació de la ciutat durant els dies de la Mostra. Els establiments guanyadors recolliran els premis de mans de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, aquest divendres, 17 d’abril.

 

 

  • Compartir