Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Inscripcions per la Rua de Carnaval 2015

Inscripcions per la Rua de Carnaval 2015

El dia 14 de febrer, la rua començarà a les 18:30h, amb el recorregut habitual des de la Plaça de la Masuca fins a la Plaça de Cal Font.
20-01-2015

Dilluns vinent, 26 de gener, s’obrirà el termini d’inscripcions per a la Rua de Carnaval d’Igualada 2015, que tindrà lloc el dia 14 de febrer. L’esdeveniment l’organitza l’Institut Municipal de Cultura (IMC) de l’Ajuntament d’Igualada, enguany amb el lema Per Carnestoltes totes les bèsties van soltes. D’aquesta manera es vol animar a entitats, famílies, colles d’amics, associacions i escoles a participar en la festa més transgressora de l’any. Els interessats a prendre-hi part hauran de formalitzar la seva inscripció adreçant-se a les oficines de l’IMC, a la plaça Sant Miquel número 12, 2n, de 8 a 15h  de dilluns a divendres. El termini per apuntar-s’hi s’acabarà el dia 9 de febrer.

El 14 de febrer la rua començarà a les 18:30h, amb el recorregut habitual des de la Plaça de la Masuca fins a la Plaça de Cal Font. Estarà encapçalada per la Xaranga Quatre Vents i la participació, tancant la comitiva, de la Carrossa del Rei Carnestoltes i el seu seguici a càrrec de l’entitat Bitrac Dansa, coincidint amb el seu 25è aniversari.

És destacable, novament, la participació de diferents entitats, col·lectius i empreses, que contribueixen al desenvolupament de la festa. L’Antic Gremi de Traginers, com és habitual, prepararà el pa amb tomàquet amb la botifarra que se serveix posteriorment a totes les comparses. El Gremi de Flequers cedeix tot el pa necessari i l’empresa Carrefour d’Igualada hi col·laborarà un any més amb 200 quilos de botifarra.

Es lliuraran un total de 4.500 euros en premis, a banda de diferents trofeus a les millors comparses. L’endemà, diumenge 15 de febrer, a les 12h del migdia, a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc l’espectacle Revolució, a càrrec del grup Pentina el Gat, amb la col·laboració de la Xarxa d’Igualada.

Es pot consultar més informació AQUÍ.

  • Compartir