Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / 'La Màgia del Mag Lari', diumenge a l’Ateneu

'La Màgia del Mag Lari', diumenge a l’Ateneu

Un espectacle recomanat per a infants de 3 a 99 anys. Un xou per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena.
04-11-2014

La Xarxa ens presenta l’espectacle La Màgia del Mag Lari el proper diumenge, dia 9 de novembre, a ¼ d’1 del migdia. Màgia, música i, sobretot, molt d’humor, són els seus ingredients principals. La venda d’entrades és al vestíbul de l’Ateneu, el dissabte de 7 a 8 del vespre i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades són a 9 € i a 6 € per als socis de Xarxa. Un espectacle recomanat per a infants de 3 a 99 anys. Un xou per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena.

El Mag Lari · Mag Lari (Josep Maria Lari, Barcelona 1973) va iniciar-se a la màgia professional l’any 1994, arran del seu debut al Llantiol de Barcelona. Llicenciat en Filologia Catalana, no dubta a dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de fer màgia, on la presentació és l’element clau de l’èxit. Dos premis marquen la seva trajectòria: l’any 1995 aconsegueix el primer premi nacional de màgia còmica, la qual cosa el porta a actuar a França, Suïssa, Portugal i Japó i l’any 2002 guanya el premi al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega amb l’espectacle Estrelles de la Màgia.

Ha protagonitzat diversos programes de màgia a TV3, Antena 3 i ha estat col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a La Sexta. Actualment col·labora al programa El Gran Gran Dictat de TV3 presentat per Òscar Dalmau.

Els seus espectacles · Els espectacles que ha estrenat són La Màgia de Mag Lari & Secundina (1994), Màgic 70 (1997), Màgiacadabra (1998), Increïble (2000), Estrelles de la Màgia (2002), Millennium (2004), Secrets (2007), Sonrisas y Magia (2009) i Splenda (2011).

A Igualada presenta  La Màgia del Mag Lari . Un espectacle on trobem el Mag Lari en estat pur. El seu estil, la seva màgia i la interacció contínua amb el públic. Un xou que sempre té dos escenaris; el principal i la platea. Qui pensa que només els mags poden fer màgia? Més de 60 minuts intensos carregats d’aparicions, canvis de vestuari, jocs de llums, i efectes especials. Tot això compaginat i coordinat amb una acurada selecció musical que us farà vibrar i tremolar de riure. La Màgia del Mag Lari és molt més que un simple espectacle de màgia.

LLibres i premis · Amb Pagès Editors ha publicat Els Secrets del Mag Lari, que ja va per la quarta edició i La Màgia de Michael Jackson. A més a més, Enric Lucena ha fet un llibre editat també per Pagès Editors que es diu Mag Lari, La Màgia de fer Màgia on es recullen les millors fotografies de l’espectacle Splenda.

El Mag Lari ha estat guardonat amb nombrosos premis: Primer Premi Nacional de Màgia Còmica. Valladolid 1995, Premi Millor Espectacle Xarxa Palau Solità i Plegamans 2002 (Increïble), 2005 (Mil·lennium) i 2011 (Somriures i Màgia), Premi al Millor Espectacle de la Fira de Teatre de Tàrrega 2002 (Estrelles de la Màgia), Premi Fundació Agustí Asensio 2002, Segon Premi al Millor Espectacle de la Fira de Teatre de Tàrrega 2004 (Millennium), Segon Premi al Millor Espectacle de la Fira de Teatre de Tàrrega 2007 (Secrets), Premi al millor espectacle Mostra de Teatre d’Igualada 2007 (Secrets), Premi ARC a les arts escèniques 2009 (Secrets), Premi Butaca a l’espectacle Secrets 2009, Premi Continuarà de TVE 2010, Premi Club de Mágia Valéncia. 2011, Premi Butaca a l’espectacle Splenda 2012. Ha redescobert la manera de fer màgia i ha convertit el seu personatge en el nou exponent de la màgia actual.

  • Compartir