Cuina de degustació al Mercat de la Masuca
Aquest proper dissabte 14 de març, el Mercat de la Masuca acollirà una nova sessió gastronòmica. Ho farà de la mà de Glòria Barrios, xef del restaurant Xarop’s de Jorba, qui ensenyarà a preparar cuina de mercat de forma pràctica i senzilla. En concret mostrarà als comensals a preparar carxofes amb pollastre.
La sessió està organitzada per l’Associació de Botiguers de la Masuca i durarà dues hores, de 10.30 a 12.30h. Els participants descobriran els secrets d’aquesta recepta, preparada amb aliments de mercat i podran degustar-la un cop elaborada. Qui vulgui, fins i tot, podrà emportar-se el seu plat en una carmanyola.
La inscripció té un preu de 3€ i es pot fer a la parada de l'Herbolari del Mercat o per correu electrònic a l’adreça associacio@mercatmasuca.cat. Les places estan limitades a 15 persones.
(*notícia via Mercat de la Masuca)