Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Cultura en Família proposa fer una mona mentre es practica l’anglès

Cultura en Família proposa fer una mona mentre es practica l’anglès

Aquest diumenge, al Museu de la Pell, un professor de l’escola Kids&Us guiarà el taller de cuina Yummy Easter Dessert
09-04-2015

Aquest diumenge, 12 d’abril, a les 12h del migdia, el Museu de la Pell d’Igualada acollirà una nova activitat familiar gratuïta inclosa dins del programa Cultura en Família. Es tracta del taller Yummy Easter Dessert, a través del qual es prepararan postres i es podrà conèixer com se celebra la Pasqua en els països anglosaxons. El taller anirà a càrrec de escola d’anglès Kids&Us i està recomanat a partir de 6 anys.

Un professor de l’escola tornarà a posar-se el barret de cuiner perquè grans i petits aprenguin a fer una mona de Pasqua, i donarà totes les explicacions en anglès. Aquest taller està pensat perquè els infants, en companyia dels pares, experimentin amb el menjar, tastin i descobreixin que la cuina pot ser molt divertida i, alhora, vagin aprenent noves paraules i conceptes de la llengua anglesa d’una manera lúdica i dinàmica. Només cal que, qui no es vulgui embrutar, porti un davantal de casa i vagi seguint atentament la recepta perquè pugui endur-se cap a casa una bona mona.

Davant de la bona resposta de la primera activitat en anglès que es va programar en la passada edició de Cultura en Família, a més del taller de cuina del diumenge 12 d’abril, hi haurà una altra activitat al mes de maig del tipus story&craft, que també anirà destinada a famílies amb infants a partir de 6 anys.

 El programa Cultura en Família reuneix un ventall d’activitats, en bona part gratuïtes, que inclou tallers de tota mena, teatre i espectacles musicals, festes populars, visites, contacontes o cinema en català; un seguit de propostes organitzades per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Es pot donar demanar informació de l’activitat al telèfon del Museu de la Pell, el 93 804 67 52.  

 

 

  • Compartir
Pertany a: