Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / El Museu de la Pell d’Igualada celebrarà en format virtual el Dia Internacional de Museus d’aquest any, amb continguts diversos a través de les xarxes socials i el web

El Museu de la Pell d’Igualada celebrarà en format virtual el Dia Internacional de Museus d’aquest any, amb continguts diversos a través de les xarxes socials i el web

14-05-2020

El Museu de la Pell d’Igualada celebrarà en format virtual el Dia Internacional de Museus d’aquest any, amb continguts diversos a través de les xarxes socials i el web.
Des del passat dilluns 11 de maig i fins diumenge dia 17, el Museu participa a la Museum Week, un festival internacional dedicat a les institucions culturals des de les xarxes socials, en què durant tota la setmana s’aborden diferents temes; des del Museu de la Pell es tracten temes relacionats amb el patrimoni que custodia.
El dilluns, 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es farà la presentació, també a les xarxes socials, d’un nou vídeo de l'adoberia de Cal Granotes, que aquest any celebra 30 anys de la seva museïtzació. El vídeo ha estat realitzat pel fotògraf Marc Vila.
El Museu també ha anat produint en les darreres setmanes continguts diversos difosos en l’entorn digital (el Museu a casa) sobre el patrimoni material i immaterial relacionat amb la pell i el món adober. D’una banda, s’han donat a conèixer objectes fets en cuir de la col·lecció del Museu i, de l’altra, s’han explicat anècdotes relacionades amb la indústria, la història i els treballadors de les adoberies.

  • Compartir