Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / El Museu de la Pell proposa un taller d’artesania per decorar l’arbre de Nadal

El Museu de la Pell proposa un taller d’artesania per decorar l’arbre de Nadal

11-12-2020

El pròxim diumenge 13 de desembre, el Museu de la Pell proposa una nova modalitat  per al programa Creactiva’t! adreçat a les famílies. La situació sanitària actual no permet fer activitats presencials als museus i s’adapta el taller a un format de vídeo accessible a través del web i de les xarxes socials perquè es pugui fer a casa. L’activitat consistirà a fer un disseny en pell per decorar l’arbre de Nadal.  Amb el vídeo d’aquest diumenge, els infants majors de sis anys que hi participen es convertiran en artesans de la pell per un dia i donaran forma a una peça única, el prototip de la qual ha estat dissenyat per l’equip docent de La Gaspar: Escola Municipal d’Art i Disseny. El material necessari per dur a terme l’activitat (peces de pell) és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de dissabte. A partir de diumenge, els tallers es podran veure, de forma permanent, al web i les xarxes socials del Museu. www.museupelligualada.cat.

El Museu romandrà tancat el 24, 25, 26 i 31 de desembre i el 6 de gener (el 5 de gener fins a les 14h).

Programa Creactiva’t al Museu!

El programa Creactiva’t del Museu de la Pell dins del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Igualada compta en l’edició d’aquest any amb la col·laboració de RailHome BCN, Museu de Sant Boi de Llobregat, FineArt, Auria Grup, Dessota, Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, Iglú de Vent i l’European Balloon Festival, Aula de Música Tradicional de l’Anoia, Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Zoom Festival i La Gaspar: Escola Municipal d’Art i Disseny i la Diputació de Barcelona.

 

  • Compartir