Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Encesa dels llums de Nadal i obertura de la pista de gel

Encesa dels llums de Nadal i obertura de la pista de gel

Amb el lema Per Nadal, a Igualada som els Reis, la capital de l’Anoia vol convertir-se en ciutat referent de la campanya de Nadal.
03-12-2014

Aquest divendres, 5 de desembre, Igualada encendrà la il·luminació nadalenca als seus carrers i places. L’acte d’encesa i d’arrencada de la campanya de Nadal es durà a terme a les 19h a la plaça de Cal Font on, des de la mateixa tarda, estarà oberta la pista de gel que s’hi instal·la enguany per primer cop. Hi seran presents l’alcalde, Marc Castells, regidors del consistori, i representants de les associacions comercials que col·laboren activament en la iniciativa, com són Igualada Comerç, l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, l’Associació Nou Centre Igualada i l’Associació de Botiguers del Nucli Antic.

A les botigues de la ciutat i al mercat municipal es podran aconseguir tiquets de descompte per accedir a aquesta pista de gel, oberta del 5 de desembre a l’11 de gener, els laborables de 17 a 21h; els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h i de 16 a 21h; i els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener d’11 a 14 i de 16 a 20h. El preu, amb patins inclosos, és de 6 euros per cada 30 minuts. En cas de no disposar de guants, que són obligatoris, se’n poden adquirir al preu de 1,5 euros.

Aquesta pista permetrà, a banda de veure l’estampa atípica de petits i grans patinant sobre gel a Igualada, presenciar enfrontaments i pràctiques d’hoquei gel, ja que l’Igualada Hoquei Línia té previst fer-hi un entrenament el dia 10 de desembre a les 21h i, com a mínim, un partit el 19 de desembre també a les 21h.

Decoració nadalenca i més d’un centenar d’activitats · La campanya de Nadal d’aquest any a la capital de l’Anoia, impulsada conjuntament pels departaments d’Entorn i Dinamització Econòmica i per l’Institut Municipal de Cultura (IMC), té l’objectiu de convertir la ciutat en un reclam cultural i comercial tant per als igualadins i els anoiencs, com per les comarques veïnes i la resta de la província.

Amb aquest objectiu s’ha augmentat notablement la il·luminació als carrers i places així com el nombre d’arbres de Nadal a la via pública. A més, s’han programat més d’un centenar d’activitats culturals, festives i tradicionals, tot plegat sota el lema Per Nadal, a Igualada som els Reis.

Totes les propostes es poden consultar AQUÍ i a l’aplicació per a dispositius Android anomenada Nadal a Igualada.

  • Compartir