Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Exposició 'Projecte 1700. El Tricentenari a les escoles de l’Anoia'

Exposició 'Projecte 1700. El Tricentenari a les escoles de l’Anoia'

L’exposició, organitzada pel Museu de la Pell d’Igualada conjuntament amb el Centre de Recursos de l’Anoia, s’inaugura aquest dimecres, 1 d’octubre, a les 18:30h, coincidint amb l’acte d’obertura del curs escolar 2014/2015. Es podrà visitar fins al 2 de novembre.
29-09-2014

Projecte 1700. El Tricentenari a les escoles de l’Anoia, recull els treballs de tretze centres educatius de la comarca elaborats durant el passat curs escolar, mostrant la riquesa de temes, plantejaments i mitjans didàctics emprats per apropar-se al Tricentenari d’una manera totalment transversal. L’exposició, organitzada pel Museu de la Pell d’Igualada conjuntament amb el Centre de Recursos de l’Anoia, s’inaugura aquest dimecres, 1 d’octubre, a les 18:30h, coincidint amb l’acte d’obertura del curs escolar 2014/2015. Es podrà visitar fins al 2 de novembre.      

En total es poden veure setze projectes elaborats per alumnes que van des de l’educació infantil fins a l’ESO, que mostren l’aproximació als fets, creacions literàries, coneixement sobre la vida quotidiana, història de la ciència o costums plasmats a través de recursos ben variats, com ara murals, recreacions teatrals filmades, jocs, muntatges audiovisuals o maquetes, entre d’altres. Els centres participants són el Col·legi Jesús-Maria (Igualada), l’Escola Alta Segarra (Calaf), l’Escola Anoia (Igualada), l’Escola Àuria (Igualada), l’Escola Dolors Martí i Badia (Igualada), l’Escola Emili Vallès (Igualada), l’Escola Les Passeres (Castellolí), l’Escola Montclar (Jorba), l’Escola Pare Ramon Castelltort (Igualada), l’Escola Serra de Coll-Bas (Carme), Escolàpies Igualada, l’Institut Alexandre de Riquer (Calaf) i el Col·legi Maristes (Igualada).

Aquesta proposta forma part dels actes de El Tricentenari a Igualada, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC) per commemorar els 300 anys de la caiguda de Barcelona, la derrota catalana i austriacista i el final de la Guerra de Successió. Iniciat el 7 de març, arriba fins el mes d’octubre amb una trentena de propostes transversals i per a tots els públics. El conjunt d’activitats commemoratives del Tricentenari es pot consultar al web www.igualada.cat

  • Compartir