Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Igualada celebra intensament Santa Cecília

Igualada celebra intensament Santa Cecília

Nombrosos equipaments, carrers i places de la capital de l’Anoia van viure una setmana farcida d’actuacions musicals per a tots els públics.
24-11-2014

Durant la setmana del 17 al 22 de novembre Igualada ha acollit més de setanta concerts per tota la ciutat a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música (EMMI) i l’Escola LAM, a banda de de diverses corals i grups musicals que van tocar al carrer el mateix dia de Santa Cecília, dissabte 22.

Els alumnes de les escoles de música van organitzar classes obertes, concerts i assajos en diferents espais amb l’objectiu de fer arribar la música a tothom. Van visitar els centres d’atenció primària, el mercat municipal, l’Asil, la Residència Pare Vilaseca, el Casal del Passeig, el Casal Cívic Montserrat, l’Espai Cívic Centre, el residencial Viu B i l’escola Gaspar Camps entre altres.

Dissabte, els tabals, grallers, gegants i capgrossos van actuar al mercat de La Masuca i, a la tarda, un total de deu corals van fer diferents concerts en places de la ciutat. Hi van participar la Coral Merlet, la Migto, la Coral Mixta, l’Schola Cantorum, el Cor de Cambra de l’EMMI, la Coral Infantil Verdums, el Cor Exaudio, la Coral Terranostra, la Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran i la Coral la Llàntia. També es va comptar amb la participació de músics que, a títol personal, van voler col·laborar en aquesta activitat i van omplir els carrers amb la seva música. Els participants van ser Pere Regordosa, Palomita de Pastora, The Gaviota Street Band, SonDlaire, Far to the North, Ariadna Bonet i Cels Burgès, Pep Costa i Adriana Muntané.

Ha estat una setmana intensa de música, coordinada per l’Institut Municipal de Cultura (IMC), possible gràcies a la col·laboració desinteressada dels grups musicals, corals, músics, cantaires, professors, alumnes i de tots els centres, equipaments i institucions que hi han participat.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir