Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Igualada ja compta amb un Parc dels Reis

Igualada ja compta amb un Parc dels Reis

A l’acte inaugural, celebrat aquest diumenge, hi han assistit l’alcalde, Marc Castells, la mateixa Bayés, regidors del consistori, diputats al Parlament de Catalunya i, excepcionalment, el Patge Faruk, l’enviat de Ses Majestats a Igualada per aquestes dates.
04-01-2015

Igualada disposa, des d’aquest 4 de gener, d’una nova zona de jocs infantils a la plaça de l’Enxub dedicada a la Festa dels Reis. El nou Parc dels Reis, que ha estat un encàrrec de l’Ajuntament de la ciutat, està decorat amb il·lustracions de la dibuixant Pilarin Bayés, que ha interpretat amb el seu estil personal els tres Reis d’Orient, el Patge Faruk i l’Estrella, els principals protagonistes de la nit més especial de l’any per petits i grans a la capital de l’Anoia.

A l’acte inaugural, celebrat aquest diumenge, hi han assistit l’alcalde, Marc Castells, la mateixa Bayés, regidors del consistori, diputats al Parlament de Catalunya i, excepcionalment, el Patge Faruk, l’enviat de Ses Majestats a Igualada per aquestes dates. Aquest últim ha transmès l’agraïment de Melcior, Gaspar i Baltasar per aquest present, mentre que Bayés s’ha mostrat emocionada d’haver pogut contribuir a una celebració tan especial com els Reis d’Igualada. Tots els nens i nenes assistents a l'acte han ajudat a desembolicar l'estructura i han pogut gaudir de coca i xocolata en una matinal familiar i festiva que ha tingut una important participació.

IMATGES DE L'OBERTURA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir