Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / L'espectacle 'Amb ales a la veu' arriba a Igualada el 14 de juliol

L'espectacle 'Amb ales a la veu' arriba a Igualada el 14 de juliol

En aquesta proposta, actors i músics conviden a fer un viatge per la història de la poesia catalana, des dels trobadors fins a l’actualitat, contextualitzant moviments i èpoques i oferint versions dites i cantades de poemes de diversos autors.
07-07-2014

El proper dilluns, 14 de juliol a les 20h, la Fundació Romea, en conveni amb el  servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada, presentarà al Teatre Municipal l’Ateneu l’espectacle Amb Ales a la veu, dirigit per Carles Canut i interpretat per Enric Majó, Àngels Poch, Victòria Pagès i Miquel Pujadó.

En aquesta proposta, actors i músics conviden a fer un viatge per la història de la poesia catalana, des dels trobadors fins a l’actualitat, contextualitzant moviments i èpoques i oferint versions dites i cantades de poemes de diversos autors. Entre aquests destaquen Guillem de Berguedà, Ausiàs March, Teodor Llorente, Joan Alcover, Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Josep Carner, Maria Antònia Salvà, Josep Maria de Sagarra, Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu, J.V. Foix, Pere Quart, Josep Palau i Fabre, Agustí Bartra, Gabriel Ferrater, Joan Brossa, Vicent Andrés Estellés, Joan Vinyoli, Miquel Martí i Pol, Maria Mercè Marçal, Miquel Desclot i Joan Margarit. Tot plegat, amanit amb comentaris i amb anècdotes que faran d’aquesta sessió una experiència tan rigorosa com amena i, sobretot, amarada d’emoció.

És un espectacle gratuït que suposa una gran oportunitat per gaudir de la poesia, de la mà de veus extraordinàries. Els assistents rebran un punt de llibre amb una selecció de títols d’aquests poetes elaborat per la Biblioteca Central d’Igualada. Precisament, aquest equipament compta amb una important col·lecció de llibres de poetes catalans i locals de tots els temps.

  • Compartir
Pertany a: