Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Igualada rep la pintura de Jordi López-Alert

Igualada rep la pintura de Jordi López-Alert

El pintor Jordi López-Alert (Capellades, 1971) presenta a Igualada una exposició on combina la seva visió del rostre humà i del rostre del paisatge com a mateixos miralls de l’ànima.
25-09-2014

El pintor Jordi López-Alert (Capellades, 1971) presenta a Igualada una exposició on combina la seva visió del rostre humà i del rostre del paisatge com a mateixos miralls de l’ànima.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Diplomat en Biblioteconomia i Documentació, Lopez-Alert viu actualmente a l’Anoia. La seva obra és fruit d'una mirada emocional i reflexiva del seu entorn. El seu interès per les emocions en l’ésser humà i els seus vincles amb el paisatge han estat una constant en la seva obra en els darrers anys. L’any 2009 va fer una estada de mig any a la Universitat de Michigan (EUA) on va ser seleccionat per participar en una exposició col·lectiva d’artistes internacionals.

La bona acollida dels seus paisatges poètics contemporanis de l'any 2011 han tornat a portar l'artista a la ciutat. A la Sala Municipal d’Exposicions (c/ Garcia Fossas, 2) s’hi podran veure una vintena d’obres pictòriques realitzades en acrílic on López-Alert mostra aquesta vivesa del paisatge humà i del paisatge geogràfic. Rostres mutables que transmeten sensacions variables: tendresa, serenor, inquietud, patiment, harmonia i caos.

L’exposició s’inaugurarà el proper divendres, 3 d'octubre a les 19:30h, i es podrà veure fins el 19 del mateix mes. Els horaris de visita són de dimarts a divendres de 19 a 21h i dissabtes i diumenges d'11 a 14h i de 18 a 21h.

També, dins d'aquesta mostra a la Sala Municipal d’Exposicions, el dia 12 d'octubre a les 19h, se celebrarà un recital de poesía amb entrada lliure sota el títol Una estona amb Vinyoli, a càrrec del poeta Franc Guinart.

  • Compartir
Pertany a: