Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / 'Jack i la mongetera màgica' a l'Ateneu

'Jack i la mongetera màgica' a l'Ateneu

Una història de superació i valentia que ens farà recordar que, sovint, per aconseguir les coses només cal una mica d’imaginació.
02-02-2015

Festuc teatre ens presenta una adaptació del conegut conte Jack i la mongetera màgica. Un espectacle de titelles per a tots els públics. Una història de superació i valentia que ens farà recordar que, sovint, per aconseguir les coses només cal una mica d’imaginació. L’espectacle es podrà veure al Teatre Municipal l’Ateneu el proper diumenge dia 8 de febrer, a les 12:15h. Les entrades són a 6 € i a 5 € per als socis de Xarxa. La venda d’entrades és al vestíbul de l’Ateneu Igualadí, el dissabte de 7 a 8 del vespre i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Festuc teatre, titelles i música · L’Íngrid Teixidó i en Pere Pàmpols van fundar Festuc teatre a Lleida l’any 2003. Una companyia d’espectacles fruit de les seves inquietuds artístiques i amb l’afany de poder fer de la seva passió una forma de vida que alhora els servís de plataforma d’expressió on poder mostrar les seves creacions.

El seu propòsit ha estat sempre la presentació d’espectacles que arribin emocionalment a l’espectador, tingui l’edat que tingui, això fa que en els seus muntatges hi hagi un lligam molt fort entre la música, la narració i la interpretació per tal d’afavorir aquest enllaç.

Durant tots aquests anys, la companyia ha anat creixent juntament amb tots aquells espectadors que, com els d’Igualada i la comarca de l’Anoia, els empenyen dia a dia i fan que aquest somni continuï essent possible. Entre les seves obres podem destacar: La princesa i el pèsol, El soldadet de plom, El malalt imaginari, Una d’aventures, Llunàtics, Bugui Bugui i La sireneta.

La mongetera màgica · La Lina i la seva família es veuran obligats a marxar de casa per culpa de problemes econòmics. Aquesta crua realitat farà que la Lina s’ompli de valentia per emprendre un viatge en busca d’una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel on viu un ogre amb un tresor... Els ajudarà a no perdre la llar?

L’Íngrid Teixidó ha adaptat el text, que compta amb la composició i interpretació musical de Franki Moreno. El disseny de titelles i escenografia és de Plancton i Joan Pena, i l’atrezzo d’Olaf Cases. Té cura del so i la il·luminació en Jordi Torras, i Pere Pàmpols és el director de l’espectacle.

 

  • Compartir