Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / L’Encambra’t enceta aquest dissabte el programa de concerts

L’Encambra’t enceta aquest dissabte el programa de concerts

La primera edició del curs i festival de música de cambra estrena el rehabilitat edifici de Cal Badia i divulga espais emblemàtics de la ciutat
04-09-2020

Aquest dissabte, a les 20.30 h, el pati del Museu de la Pell acollirà el concert que enceta el programa d’actuacions de la primera edició de l’Encambra’t, el curs i festival de música de cambra jove d’Igualada que pretén combinar la formació en aquesta àrea amb la divulgació d’espais emblemàtics de la ciutat.

Els participants a l’Encambra’t són joves estudiants de música que des del dia 31 d’agost assisteixen a classes d’orquestra de cambra, impartides pels membres del Quartet Altimira: Maria Florensa (violí), Luís Peña (viola), David Andújar (viola) i Mariona Tuset (violoncel). Les classes es desenvolupen a l’edifici de Cal Badia, que d’aquesta manera acull la primera activitat després de la intensa activitat de restauració que s’hi ha practicat.

El programa de concerts continuarà el diumenge, 6 de setembre, amb la interpretació de “La mort i la donzella” per part del Quartet Altimira al Cementiri Nou. El dilluns 7 i el dimarts 8 els alumnes del festival interpretaran, al pati de l’Escola de Música i al pati de Cal Badia, les obres treballades durant les classes de cambra. El dimecres 9, també a Cal Badia, hi ha prevista la sessió sense públic de Jam, exclusiva per als alumnes. I finalment, el dijous dia 10, el claustre de l’Escola Pia d’Igualada acollirà el concert final, amb la interpretació de “Les quatre estacions” de Vivaldi, a càrrec d’Abel Tomàs (violí), el Quartet Altimira, el Quartet Leva, Roger Azcona (contrabaix) i Eva del Campo (clave).

Encambra’t és organitzat pe Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada dins de la programació #estiujove2020 .

  • Compartir
Pertany a: