Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / La Cavalcada de Reis, en directe on-line

La Cavalcada de Reis, en directe on-line

Ràdio Igualada oferirà també en directe l’arribada i els discursos de benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient.
29-12-2014

La Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir novament el proper dilluns, 5 de gener, a través d’Internet amb una transmissió de vídeo en streaming d’alta definició que arrencarà aproximadament a les 18:15h i que s’allargarà fins les 19:45h. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat i de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada. S’hi podrà accedir AQUÍ.

Per tal de difondre la festa de Reis més antiga de Catalunya, el 2013 ja es va dur a terme una primera experiència satisfactòria de transmissió en vídeo a través de la xarxa, que l’any passat es va millorar adaptant-la a l’alta definició. Enguany, a més, s’hi afegiran comentaristes: el periodista Aitor Centelles com a narrador i un membre de la Comissió, Magí Marcé, que aportarà l’experiència i el coneixement de la Festa.

La retransmissió, executada per la productora igualadina Global Production, cobrirà l’arribada i els parlaments dels Reis al Passeig Verdaguer, l’arrencada de les carrosses i el posterior pas de la comitiva per La Rambla, la zona més cèntrica i que tradicionalment aplega més públic. Per a dur-la a terme, es comptarà amb un equip mòbil a la zona del Passeig, càmeres fixes i un control de realització a la Rambla de Sant Isidre. També es preveu emetre en directe l’entrada dels patges amb escales de mà en un pis de la mateixa Rambla.

Prèviament, i com també ha fet els darrers anys, l’emissora municipal Ràdio Igualada retransmetrà en directe els parlaments de Ses Majestats a la seva arribada davant l’antic Hospital del Passeig Verdaguer. Es podran seguir a partir de les 17:30h al 103.2 FM i al web www.radioigualada.cat.

  • Compartir