Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / La Mostra d'Igualada presenta la nova imatge

La Mostra d'Igualada presenta la nova imatge

6 cartells i un espot componen la imatge gràfica de l’edició d’enguany, que vol reforçar la idea de la fira com a lloc de compra-venda d’espectacles infantils i juvenils.
16-02-2015

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc del 16 al 19 d’abril, ja té imatge per a la seva 26a edició. Sis cartells i un espot conformen la campanya gràfica que reivindica la fira teatral com a espai de referència per a la compra i la venda d’espectacles per a tots els públics.

Amb una posada en escena divertida i original, els 6 cartells mostren caixes de fruita de les quals sobresurten caps que representen alguns dels diferents gèneres teatrals que es poden veure a La Mostra d’Igualada: teatre, clown, música, titelles, dansa i màgia.

La nova imatge, enregistrada al Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada amb actors amateurs i professionals locals, ha estat dissenyada per l’igualadí Albert Burzón, cofundador i codirector de l’estudi creatiu Burzón-Comenge. L’estudi és responsable, entre d’altres, del vídeo mapping dels frescos que adornen l’església de Sant Climent de Taüll des que les pintures originals són
al Museu Nacional d’Art de Catalunya. En paraules de Burzón, aquesta edició de La Mostra vol transmetre “frescor, proximitat, qualitat i festa, així com la idea de punt de trobada i aparador de la cultura”. La campanya s’ha declinat en diferents cartells amb l’objectiu de ser “més contundent visualment”.

Nou equip de La Mostra · Aprofitant la presentació de la imatge gràfica, també s’ha presentat el nou equip de treball de La Mostra, amb l’actor igualadí Pep Farrés al capdavant com a director artístic i Sílvia Lorente com a directora executiva.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia, i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Fira estratègica de Catalunya, La Mostra està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada. La 26a edició se celebrarà del 16 al 19 d’abril.

 

  • Compartir