Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Les estàtues es vesteixen amb tèxtil d'Igualada

Les estàtues es vesteixen amb tèxtil d'Igualada

Igualada abriga les seves estàtues per promocionar el gènere de punt de la ciutat en una iniciativa liderada per l’Ajuntament d’Igualada i l’associació tèxtil FAGEPI.
14-12-2014

Aquest dissabte, 13 de desembre, els igualadins que han sortit al carrer s’han trobat amb una sorpresa: les diferents estàtues dels carrers més cèntrics de la ciutat abrigades amb peces de gènere de punt. Estàtues com el Prometeu Encadenat de la Plaça Sant Miquel, l’Hèrcules de la Plaça del Pilar, la Nena de la Font o el Noi de la Rambla vestien gorres, bufandes, xals, escalfadors i tota mena de peces d’abric fets a Igualada que ajudaven a les escultures a combatre les baixes temperatures d’aquest desembre.

Es tracta d’una acció organitzada conjuntament pel departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada i l’associació d’empreses tèxtils FAGEPI per tal de promocionar el gènere de punt fet a Igualada, un dels trets característics del sector tèxtil de la ciutat. L’acció s’emmarca dins la campanya “Per Nadal a Igualada Som els Reis”, eslògan que ha tingut la seva derivada particular en “Som els Reis del gènere de punt”.

Han participat en l’acció l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la tinenta d’alcalde Àngels Chacón, el president de FAGEPI Antonio Egea i el gerent de l’entitat David García. Les peces de gènere de punt ha estat creades per la dissenyadora igualadina Mireia Homs.

 

  • Compartir